Illallinen kaikille aisteille

Tervetuloa maukkaalle matkalle itä-suomalaiseen luontoon! Laajennetulla illallisella paikallinen luonto ja raaka-aineet yhdistetään hyödyntäen virtuaalitodellisuutta. Ruoka ja luonto koetaan erityisellä tavalla, kaikki aistit sekoittaen virtuaalilasien avulla. Laajennettu illallinen sopii kaikille nautiskelijoille, jotka hakevat elämyksiä arkeen luonnosta ja hyvästä ruuasta.

Laajennettu illallinen on kokonaisvaltainen ravintolakokemus, jossa sinut viedään virtuaalilasien, äänimaailman, tuoksujen ja makujen avulla itä-suomalaisen luonnon ainutlaatuiseen syleileyyn. Laajennettu illallinen on ravintolakokemus kaikille aisteille.

Illallisella käytetään virtuaalilaseja, joiden avulla luonto koetaan valittuna vuodenaikana. Virtuaalisuuden avulla voit kokea eri vuodenajan paikasta ja ajasta riippumatta. Ympäröivän luonnon raaka-aineet nautitaan valitun sesongin mukaisesti illallisen yhteydessä.

Illallisen ruoasta ja luonnosta kertovat tarinat on kirjoittanut kirjailija Antti Heikkinen. Virtuaalisena matkaoppaana toimii Olavi Rytkönen ja menusta vastaa Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubin keittiömestari Janne Tirri.

Tarinat ja sisältö on tehty myös englanniksi.

RUOKAMATKAILUKILPAILU 2021

Laajennettu illallinen pääsi Ruokamatkailukilpailu 2021 finalistiksi. Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään vastuullisuuteen ja paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityksiä ja yhteisöjä, jotka ovat innovatiivisia ruokamatkailun edelläkävijöitä ja tarjoavat matkailijoille ruokaan liittyviä elämyksiä.